Sök
Elina Örmin pratar om användarna och IT-säkerhet på Integration and Cyber Security Summy 2019

Har vi glömt bort användarna när det gäller IT-säkerhet?

Elina Örmin från Dustin pratar på ICSS 2019 om hur Dustin jobbar med att få sina användare med på tåget kring IT-säkerhet.

Som vi alla vet blir IT- säkerhet alltmer viktigare och i takt med att hoten blir fler så utvecklas det ständigt nya tekniska lösningar. Men är användare med på banan eller är de en del av problemet?

 

På Integration and Cyber Security Summit i september 2019 kommer Elina Örmin från Dustin hålla en föreläsning som ska få oss som lyssnar att tänka som en användare, med fokus på användarvänlig utbildning. Med utgångspunkt från Dustins arbete kommer den också ge idéer och inspiration för hur man kan stärka en av de svagaste länkarna i hela säkerhetskedjan – våra användare.

 

Elina jobbar på interna IT avdelningen på Dustin som Servicedesk Technician. Hon har länge brunnit för nå ut till användare på deras egen tekniska kunskapsnivå, men även för att få dem att känna sig välkomna med deras funderingar och problem.

 

Då hon inte jobbar med det dagliga arbetet på IT avdelningen, och som ”tolk” mellan IT och användarna, så föreläser hon för högstadieelever om datakunskap. ”Utbilda dem i IT och IT-säkerhetstänket medan de är små, så kanske mitt jobb blir lättare i framtiden", menar Elina.

 

 

 I PROGRAMMET:

KONTAKTA OSS

Pulsen Integration AB

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

OM ICSS


OM WEBBPLATSEN

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen